Nyheter

6/12 Nu är allt som vanligt och vi levererar med 1-2 dagars leverans! 


25/11 Passa på att beställ idag eller imorgon!  Vi kommer göra ett uppehåll i leveranserna från 27/11-5/12. Det går givetvis bra att beställa ändå men räkna med att det skickas från oss tidigast 6/12 

6/11 I slutet av månaden planerar vi en ombyggnation och kommer ha ett uppehåll  i leveranserna under ca 1 veckas tid. Detta kommer synas vid beställningen där det normalt sett står 1-2 dagars leverans. Passa på att beställ i god tid innan månadsskiftet Nov/Dec för att undvika förseningar. Vi gissar i nuläget att inga leveranser kommer kunna skickas 27/11-6/12


5/9. Vi har nu börjat dela upp 4m rullar och lagt ut första varianten 4x27.5m.   Har ni synpunkter på våra uppdelningar skicka gärna ett mail. Tanken är att dela upp dessa rullar på samma sätt som 5m rullarna. 

30/8. Vi har nu även köpt in 4x110m rullar. Till en början säljer vi endast hela rullar men kommer inom några veckor börja dela upp dessa. Tipsa gärna om önskade längder med en motivering! 


11/8. Vi provar återigen att kapa upp några andra längder än standardutbudet. Dessa varianter har måtten 5x10m 5x15m 5x20m och kapas upp efter att en beställning gjorts. Räkna med 2-3 dagars leverans istället för normala 1-2 dagar. 


5/8. Leveranstiderna är åter 1-2 dagar efter semesterveckorna! Även möjligheten till att hämta direkt på plats är som vanligt. 


21/7. Uppdaterar leveranstiderna under semesterveckorna till 1-3 dagar dagar baserat på statistiken såhär långt. Nån enstaka leverans har tagit 4 dagar ifall man bor långt ifrån Västra Götaland. 

4/7: Semestertider närmar sig! Vi kommer göra vad vi kan för att det inte ska påverka möjligheten till snabba leveranser. DHL har dock flaggat för eventuella förseningar så man får räkna med 2-5 dagars leverans. Vi kommer även ha lite begränsade möjligheter vad gäller avhämtning men kontakta oss så löser vi säkert något! Kontakta oss även ifall leveranstiden är kritisk så får ni en mer dagsfärsk prognos. 25/5: Vi har ändrat våra köpevillkor enligt den nya GDPR lagen som börjat gälla från och med 25/5. Denna ersätter från och med den 25 maj personuppgiftslagen (PUL). Vi använder bara personuppgifter för att kunna genomföra beställningar och i linje med bokföringslagen. Inga personuppgifter säljs vidare och vi pysslar heller inte med nyhetsutskick eller liknande som alla företag i dagarna utnyttjar för fullt för att informera om denna nya lag.