Leverans

OBS! V27-V33 gäller ej nedan utan vi har längre leveranstider , se Sommar 2021 för mer info


Vi skickar med DHL till din servicepoint.  (Sök din närmaste DHL servicepoint via denna länk )

I kassan kan ni välja fri frakt med en leveranstid på 3-5 vardagar*. Ni kan även välja att betala lite extra för att vi ska skicka så fort som möjligt.  Leveranstiden blir då normalt sett 1-2 vardagar*. Observera att vi inte råder över förseningar orsakade av DHL. Antal dagar som vi anger är en uppskattning baserat på hur det brukar vara. Vi upplever dock att det är ovanligt med förseningar. 

Under månaderna November-Februari och under semester tider har vi  endast 3-5 dagars leveranstid som alternativ. Det kan även förekomma tillfällen då endast 3-5 dagar går att välja. 


 Vid köp av flera bitar skickas varorna i flera kolli om vikten överskrider 20kg.  

Tyvärr har vi ingen lösning i dagsläget för att skicka hela rullar. 


*Gäller ej om du valt förskottsbetalning till Bankgiro i kassan. Vi kommer då skicka när vi fått betalningen. Observera även att leveranstiden inte är en garanti. Vi kan inte ansvara för förseningar orsakade av DHL: Vissa orter har dessutom inte daglig utkörning av DHL. Om så är fallet räkna med en extra dag.  

1-2 dagars leverans är inte alltid ett alternativ i kassan. Om vi fått in för mkt beställningar och inte  hinner med tas detta alternativet bort kortvarigt.