Leverans


V27-V33 gäller ej nedan tider utan vi har längre leveranstider pga semester. Vi kommer skicka lite sporadiskt så det är alltid den info som står i kassan som gäller alltifrån 1-2 dagar till 12-15 vardagar.  


Vi skickar med DHL till din servicepoint.  (Sök din närmaste DHL servicepoint via denna länk )

I kassan kan ni välja fri frakt med en leveranstid på 3-5 vardagar*. Ni kan även välja att betala lite extra för att vi ska skicka så fort som möjligt.  Leveranstiden blir då normalt sett 1-2 vardagar*. Observera att vi inte råder över förseningar orsakade av DHL. Antal dagar som vi anger är en uppskattning baserat på hur det brukar vara. Vi upplever dock att det är ovanligt med förseningar. 


 Vid köp av flera bitar skickas varorna i flera kolli om vikten överskrider 20kg.  

Tyvärr har vi ingen lösning i dagsläget för att skicka hela rullar. 


*Gäller ej om du valt förskottsbetalning till Bankgiro i kassan. Vi kommer då skicka när vi fått betalningen. Observera även att leveranstiden inte är en garanti. Vi kan inte ansvara för förseningar orsakade av DHL: Vissa orter har dessutom inte daglig utkörning av DHL. Om så är fallet räkna med en extra dag.  

1-2 dagars leverans är inte alltid ett alternativ i kassan. Om vi fått in för mkt beställningar och inte  hinner med tas detta alternativet bort kortvarigt.