Leverans

Under V28-V33 avviker leveranstiderna något från nedan info. Det som står i kassan är det som aktuellt.Beställningar lagda före 07:30 kommer skickas med 3-6 vardagars leverans beroende på veckodag. Vi skickar med DHL till din servicepoint.  (Sök din närmaste DHL servicepont via denna länk )

I kassan kan ni välja fri frakt med en leveranstid på 3-5 vardagar*. Ni kan även välja att betala lite extra för att vi ska skicka så fort som möjligt. Beställningar lagda före 19:00 en vardag skickas nästkommande vardag.   Leveranstiden blir då normalt sett 1-2 vardagar*. 

Under månaderna November-Februari har vi  endast 2-5 dagars leveranstid som alternativ. Normalfallet är att vi skickar omgående och leveranstiden blir då 1-2 dagar. 


 Vid köp av flera bitar skickas varorna i flera kolli om vikten överskrider 20kg.  

Tyvärr har vi ingen lösning i dagsläget för att skicka hela rullar. 


*Gäller ej om du valt förskottsbetalning till Bankgiro i kassan. Vi kommer då skicka när vi fått betalningen. Observera även att leveranstiden inte är en garanti. Vi kan inte ansvara för förseningar orsakade av DHL: Vissa orter har dessutom inte daglig utkörning av DHL. Om så är fallet räkna med en extra dag.